Een stukje geschiedenis

Quality Colors B.V. is in 1998 opgericht door de heren A.J. Houwaart en C. van der Plas. Beide heren zijn afkomstig uit de droogbloemen branche waardoor er op het gebied van droog decoratiemateriaal voldoende kennis en know-how aanwezig was om een bedrijf op te gaan zetten.

In eerste instantie richtte het bedrijf zich op het inkleuren van het Hollands droogbloemen assortiment maar na enige tijd ging Quality Colors B.V. zich tevens richten op de import van andere organische decoratieproducten uit andere werelddelen.

Door deze producten te bewerken en te voorzien van diversen soorten toegevoegde waarden en deze aan te bieden aan diversen klanten werd het pallet aan klanten steeds uitgebreider.

Ga naar de webshop

Wij kunnen u een ruim assortiment van natuurlijke droogdecoratie producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij deze handel vanuit de gehele wereld zelf importeren.

Onze webshop is afgeschermd en uitsluitend toegankelijk voor zakelijk gebruik voor o.a. Bloemengroothandelaren, Exporteurs, Tuincentra Cash & Carry en Bloemisten.

Wilt u toegang tot onze webshop?

Heeft u interesse in onze producten, maar bent u nog niet bij ons bekend?  Vraag direct een account aan!

Waar staan we nu?

Quality Colors B.V. is nu inmiddels ruim 20 jaar verder en heeft ze zich in de jaren ontwikkeld van droogbloemenproducent en verfspecialist naar een leverancier met een zeer ruim en uitgebreid assortiment van diversen organische en natuurlijke decoratieproducten.

Quality Colors B.V. heeft een personeelsbestand van ± 25 medewerkers die zich het gehele jaar bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe organische decoratiematerialen en het produceren van een aanzienlijk uitgebreid assortiment aan producten. Door deze werkwijze is Quality Colors B.V. in staat u op de hoogte te houden van de mooiste decoratieproducten met desgewenst de mooiste kleuren voor een zeer betaalbare prijs.

Kom gerust eens kijken in onze showroom waarin wij u graag de verschillende thema’s decoratieproducten laten zien die we u kunnen bieden zoals voorjaar, zomer, herfst, winter en kerstmis.