Pampas Cortederia pluimen

Quality Colors bied een heel uitgebreid assortiment aan pluimen welke op dit moment heel trendy zijn. Wij bieden onze Pampas Cortederia’s aan in het Naturel en in mooie geverfde trendy kleuren geverfd met onze biologische verf.

Wij bieden onze Pampas Cortederia’s aan in het Naturel en in mooie geverfde trendy kleuren geverfd met onze biologische verf. Wij importeren onze Pampas Cortederia pluimen vanuit de hele wereld waar we altijd op zoek zijn naar de meest bijzondere soorten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Pampas Cortederia Arundo pluimen welke we in diverse maten beschikbaar hebben en welke een echte eyecatcher zijn in iedere ruimte! Deze pluimen zijn bijzonder door zijn formaat in lengte maar ook zeker door het formaat van de pluim zelf.

Stypha Penata siergras

Onze Stypa penata siergrassen zijn van ongekende kwaliteit! Deze zachte fluffy pluimpjes zijn zeer geschikt op te verwerken in de mooiste creaties!

Wij hebben van deze stypa penata een eigen productie lijn waardoor wij de kwalitiet van dit product optimaal kunnen waarborgen. Om dit product zo makkelijk mogelijk te kunnen verwerken hebben wij deze als een toef gebonden. We bieden dit super leuke product aan in zowel Naturel als natuurlijk in diverse prachtige kleurtjes !

Ga naar de webshop

Wij kunnen u een ruim assortiment van natuurlijke droogdecoratie producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij deze handel vanuit de gehele wereld zelf importeren.

Onze webshop is afgeschermd en uitsluitend toegankelijk voor zakelijk gebruik voor o.a. Bloemengroothandelaren, Exporteurs, Tuincentra Cash & Carry en Bloemisten.

Wilt u toegang tot onze webshop?

Heeft u interesse in onze producten, maar bent u nog niet bij ons bekend?  Vraag direct een account aan!