Hoe ziet het assortiment eruit?

Wij kunnen u een ruim assortiment van natuurlijke droogdecoratie producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij deze handel vanuit de gehele wereld zelf importeren.

Buiten het populaire Hollandse droogbloemen assortiment vindt u bij ons ook de mooiste exotische natuurlijke droog decoraties in diverse variëteiten zoals onze amazone producten, pepperberies,
plataanballen, schelpen, kransen, bodembedekkers, bouquet stekers en nog vele overige producten

Ga naar de webshop

Wij kunnen u een ruim assortiment van natuurlijke droogdecoratie producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij deze handel vanuit de gehele wereld zelf importeren. Onze webshop is afgeschermd en uitsluitend toegankelijk voor groothandelaren, exporteurs en tuincentra.

Wilt u toegang tot onze webshop?

Heeft u interesse in onze producten, maar bent u nog niet bij ons bekend?  Vraag direct een account aan!

Wat doen we nog meer?

Naast het feit dat wij de producten in haar natuurlijke schoonheid naturel aanbieden hebben wij ook de mogelijkheid deze producten te voorzien van een toegevoegde waarde middels een eigen productielijn op locatie. Door deze manier van werken kunnen wij maatwerk leveren aan onze klanten.

Het maatwerk welke wij kunnen leveren aan onze klanten is door deze producten te voorzien van een toegevoegde waarde naar de wensen van de klant.

De toegevoegde waarden welke wij u kunnen aanbieden zijn:
  • Het inkleuren en eventueel glitteren van diversen producten
  • Het besneeuwen met een Cellulose sneeuw voorzien van een brandvertrager
  • Het Flocken m.b.v. een viscose ( fluweel achtige stof )
  • Het kruiden ( geuren ) van diversen producten
  • Het waxen van producten in diversen kleuren
  • Het preserveren van diversen bladmateriaal en diversen mossen.

Kortom voor alle seizoenen hebben we een ‘toegevoegde waarde’ op maat.

Alle gebruikte grondstoffen zijn gecertificeerd.

Verpakken

We bieden elke klant de mogelijkheid zelf aan te geven hoe ze de producten verpakt willen hebben.

Op deze manier is het voor de klant eenvoudig de producten meteen voor de directe verkoop gereed te hebben. We proberen uiteraard de klanten wel te stimuleren zo min mogelijk plastic te gebruiken om het milieu zoveel mogelijk te sparen.

Onze klantenkring varieert van Nederlandse exporteurs, Cash & Carry’s, wereldwijde groothandels en diversen Europese supermarkten, retailers en tuincentra.