Hoe ziet ons assortiment eruit ?

Wij bieden een ruim en divers assortiment aan droogbloemen en natuurlijke droogdecoratie producten.

Wij kunnen ons assortiment aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij onze producten vanuit de gehele wereld zelf importeren en wij deze ook middels onze eigen productielijn voorzien van eventuele toegevoegde waarde.

Buiten het populaire Hollandse droogbloemen assortiment wat wij u aan kunnen bieden vindt u bij ons ook de mooiste exotische natuurlijke droogdecoraties in diverse variëteiten zoals onze Amazone producten, Pepperberies, plataanballen, schelpen, kransen, bodembedekkers, bouquet stekers en nog vele andere producten.

Onze producten bieden wij in zowel naturel aan als geverfd in de meest trendy kleuren.

Ga naar de webshop

Wij kunnen u een ruim assortiment van natuurlijke droogdecoratie producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs omdat wij deze handel vanuit de gehele wereld zelf importeren.

Onze webshop is afgeschermd en uitsluitend toegankelijk voor zakelijk gebruik voor o.a. Bloemengroothandelaren, Exporteurs, Tuincentra Cash & Carry en Bloemisten.

Wilt u toegang tot onze webshop?

Heeft u interesse in onze producten, maar bent u nog niet bij ons bekend?  Vraag direct een account aan!

Wat doen we nog meer?

Naast het feit dat wij de producten in haar natuurlijke schoonheid naturel aanbieden hebben wij ook de mogelijkheid deze producten te voorzien van een toegevoegde waarde middels een eigen productielijn op locatie. Door deze manier van werken kunnen wij maatwerk leveren aan onze klanten.

Het maatwerk welke wij kunnen leveren aan onze klanten is door deze producten te voorzien van een toegevoegde waarde naar de wensen van de klant.

De toegevoegde waarden welke wij u kunnen aanbieden zijn:

Kortom voor alle seizoenen hebben we een ‘toegevoegde waarde’ op maat.

Alle gebruikte grondstoffen zijn gecertificeerd.

Verpakken

We bieden elke klant de mogelijkheid zelf aan te geven hoe ze de producten verpakt willen hebben.

Op deze manier is het voor de klant eenvoudig de producten meteen voor de directe verkoop gereed te hebben. We proberen uiteraard de klanten wel te stimuleren zo min mogelijk plastic te gebruiken om het milieu zoveel mogelijk te sparen.

Onze klantenkring varieert van Nederlandse exporteurs, Cash & Carry’s, wereldwijde groothandels en diversen Europese supermarkten, retailers en tuincentra.